fbpx

Affirmasjon #81

Denne ukens affirmasjon handler om å åpne seg opp for alt det gode universet har å tilby. Er du flink på det området? Er du flink til å føle at du fortjener gode ting? Er du flink til å ta i mot alt det fantastiske universet slenger din vei, med åpne armer? Om ikke, så er denne ukens affirmasjon til deg!

Det å vite at du fortjener alt godt, akkurat som alle andre, vil gjøre allverdens forskjell for deg. Alt blir i bedre flyt, og livet vil føles både lettere, bedre og mer magisk. For enten du tror det eller ikke så spiller alltid livet og universet på lag, men du vil ikke klare å se de gode tingene – og ta i mot dem – om du går rundt med den mentaliteten at du ikke fortjener det.

Så bestem deg i dag for å ta ansvar. Ta ansvar og omprogrammer hjernen til å vite at du fortjener alt det gode. For det min kjære venn, det er sannheten. Du er verdifull og så utrolig verdig å leve ut livet du alltid har drømt om. Første steg i den retningen har du her. Sett i gang og ta i mot med åpne armer.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg åpner meg for alt godt
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg åpner meg for alt godt
Jeg åpner meg for alt godt

Jeg mottar livets gaver med glede og takknemlighet.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Føler du at du fortjener alt godt?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.