fbpx

Affirmasjon #80

Tid for ny affirmasjon igjen, og denne affirmasjonen går på det å gi slipp på alle følelser av negativitet og skyld. Er du klar til å endre nok et tankemønster?

Følelser av denne typen har vi alle fra tid til annen, og det er det fint å akseptere. Likevel så er ikke dette følelser som støtter deg. Det er ikke bra å være oppslukt av sånne følelser over lengre tid, for sånne følelser vil spise deg opp innvendig. Ikke er det bra for tiltrekningskraften heller.

Aksepter at de har dukket opp. Spør deg selv hvorfor de dukket opp, og hvordan du kan endre disse følelsene til det bedre. Når det er gjort kan du omprogrammere tankegangen din med hjelp av denne ukens affirmasjon.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg gir slipp på alle følelser av negativitet og skyld
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg gir slipp på alle følelser av negativitet og skyld
Jeg gir slipp på alle følelser av negativitet og skyld

Vi skaper vaner og problemer for å oppfylle et behov. Når jeg kan finne en positiv måte å oppfylle behovet på, kan jeg gi slipp.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner. Gratis stor affirmasjonsguide (som jeg har laget til deg) finner du for nedlasting her.

Har du følelser du trenger å gi slipp på?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.