fbpx

Affirmasjon #76

Her har du en ny affirmasjon. Den kan blant annet hjelpe deg med tålmodigheten, om du skulle slite med dårlig tålmodighet.

Er du utålmodig av deg? Sliter du med en følelse av at ting ikke går så fort som det du skulle ønske? Tenker du ofte at ting skulle ha skjedd i går?

Trøst deg da med at du ikke er alene. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg selv har ønsket at ting skulle ha skjedd i går. Eller for å dra den enda lenger, helst forrige uke.

Det som da skjer, er at vi glemmer å nyte de øyeblikkene vi har her og nå. Vi glemmer å nyte hvert steg av veien. For livet blir faktisk bedre om du klarer å nyte hver eneste lille del av livets prosess. Livet blir også bedre om du klarer å tenke at alt skjer til perfekt tid.

Så bruk denne affirmasjonen for å bli kvitt utålmodigheten. Omfavn i stedet hvert eneste øyeblikk. Stol på livets prosess og at alt skjer til riktig tid. For det gjør det altså. Det har i alle fall universet bevist gang på gang, for meg. Nøkkelen er å ha tillit, senke skuldrene og nyte hvert eneste sekund av her og nå.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Alt jeg trenger kommer til meg til perfekt tid
Affirmasjon (How to love yourself cards) Alt jeg trenger kommer til meg til perfekt tid
Alt jeg trenger kommer til meg til perfekt tid

Jeg slapper av og nyter livet. Jeg vet at det jeg trenger å vite blir åpenbart for meg i den perfekte tid og rom-sekvensen.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner. Gratis stor affirmasjonsguide (som jeg har laget til deg) finner du for nedlasting her.

Klarer du å stole på at alt skjer til riktig tid?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.