fbpx

Affirmasjon #75

Ny affirmasjon står for tur, og dette er nok en nydelig affirmasjon som går på dette med å elske seg selv akkurat som du er.

Dette med selvkjærlighet og god selvfølelse er noe som hele tiden må jobbes med, sannsynligvis. Jo bedre selvfølelsen blir og jo flinkere du blir til å elske deg selv, jo mer stabil vil denne følelsen av selvkjærlighet bli. Én av favorittverktøyene mine for å jobbe med tankesettet mitt er bruken av affirmasjoner. De er glimrende å bruke på absolutt alle livets områder, ikke bare når det kommer til selvfølelse.

Som denne affirmasjonen her. Det er en super affirmasjon å bruke for å heve selvfølelsen din. Den kan hjelpe deg til å innse at i likhet med at du ble født med retten til å puste, ble du også født med retten til kjærlighet. Det at du i det hele tatt eksisterer gjør deg verdig kjærlighet, fra andre, men ikke minst deg selv.

Så elsker du deg selv? Aksepterer du deg selv? Verdsetter du deg selv?

Om ikke, så er det på tide å starte. Og denne affirmasjonen er det perfekte «første steg» på reisen mot fullkommen selvkjærlighet.

Du er viktig! Du betyr noe! Ta vare!

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg er dyrebar, og jeg verdsetter den jeg er
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg er dyrebar, og jeg verdsetter den jeg er
Jeg er dyrebar, og jeg verdsetter den jeg er

Jeg er verdig min egen kjærlighet. Jeg trenger ikke å gjøre meg fortjent til kjærlighet mer enn jeg trenger å gjøre meg fortjent til retten til å puste.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner. Gratis stor affirmasjonsguide (som jeg har laget til deg) finner du for nedlasting her.

Verdsetter du deg selv?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.