fbpx

Affirmasjon #66

Ukens affirmasjon er en affirmasjon med mye healingenergi. Det passer jo bra med tanke på den uvanlige situasjonen verden befinner seg i for øyeblikket.

Healing er jo alltid en bra ting, men ekstra fokus på dette er det nok mange som trenger akkurat nå i disse tider.

Det er ikke alltid så lett å skyve tanker som skaper frykt, bekymringer og stresss unna, vi må alle bare gjøre så godt vi kan. Én ting er sikkert og det er at disse tre tingene ikke gjør ting bedre.

I likhet med fantastiske Louise L. Hay så tror også jeg på tankens kraft. Jeg tror på at vi kan komme langt med en positiv tankegang og at det har noe å si hva vi fokuserer på. Så bruk tankens kraft til din – og verdens – fordel. Send ut tanker om healing, håp, tro, styrke, tillit, takknemlighet og kjærlighet.

Fokuser på lyset fremfor mørket. Fokuser på det du kan kontrollere, fremfor det du ikke har kontroll over. Dette klarer du. Om vi alle bare fokuserer på de tingene som gir høye vibrasjoner så blir vi sterkere. Vi får mer indre ro.

Selv om det ikke løser alle utfordringer bare å fokusere på de riktige tingene og tenke positive tanker så skader det i alle fall ikke. Frykt, stress og annen negativitet vet vi jo ikke fører noe godt med seg, så hva med å snu om på tankene og skape seg den indre freden som du drømmer om, er du med?

Vi er i en situasjon⁣⁣⁣⁣⁣⁣ som må tas alvorlig, men det betyr ikke at du ikke kan fokusere på de gode energiene, fremfor frykt.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Mitt sinn er et kraftig helbredelsesverktøy
Affirmasjon (How to love yourself cards) Mitt sinn er et kraftig helbredelsesverktøy
Mitt sinn er et kraftig helbredelsesverktøy

Hver dag velger jeg å sende kjærlig, helbredende energi til planeten. Det jeg gjør med tankene mine, gjør en forskjell.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Klar til å bruke tankens kraft til din – og verdens – fordel?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.