fbpx

Affirmasjon #65

Tid for ny affirmasjon til deg. Denne gang er det en affirmasjon til deg som føler at du har vanskeligheter for å gi slipp på fortiden.

Det er ingen god følelse å føle at du står fast i fortiden, men du kan komme deg ut av det. Alt du trenger å gjøre er å gi slipp. Gi slipp på det som har vært, vær tilstede i nået og se fremover. Beveg deg fremover.

Det er du som sitter med kontrollen. Føler du at du står fast i fortiden og ikke kommer deg videre, så er det DU og bare DU som kan endre på dette.

Det her med tankegang og selvutvikling er ikke bestandig like lett, men alle kan klare det. Du også. Det gjelder å finne ut hva det er som hindrer deg i å bevege deg fremover. Fortiden din kan du ikke gjøre noe med, samme hvor mye du skulle ønske at det var tilfellet. Derfor er det bedre å la det gå og fullt ut nyte den dagen du har i dag og de dagene du har foran deg.

Bruk denne affirmasjonen for å hjelpe deg med å gi slipp på fortiden. Det er sannsynligvis ikke så vanskelig som du måtte tro.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg gir slipp på fortiden med letthet
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg gir slipp på fortiden med letthet
Jeg gir slipp på fortiden med letthet

Jeg stoler på livets prosess. Jeg bekrefter at jeg nå er villig til å frigjøre behovet for negative situasjoner og forhold.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Har du vanskeligheter for å gi slipp på fortiden?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.