fbpx

Affirmasjon #64

Tid for ny affirmasjon. Denne går på det å føle seg trygg i verden. Den går også på dette med å se på alle mennesker som hjelpsomme og at verden er en trygg plass å være.

Føler du deg utrygg? Føler du deg usikker? Føler du at du lever i en verden der det er du mot resten av verden? Denne affirmasjonen kan hjelpe deg med å få bukt med denne utryggheten og usikkerheten. Den hjelper deg til å se for deg en bedre og mer harmonisk verden. En trygg verden med hjelpsomme mennesker. En GOD verden full av kjærlighet, med andre ord. For verden er god, livet er godt. Mye kan endre seg om du endrer hvordan du ser på ting. Endrer perspektivet. Prøv å endre perspektiv og se om ikke det vil føre deg i den retningen du ønsker å gå.

Føler du deg kallet til å teste ut denne affirmasjonen, så gjør det. Det finnes ikke grenser for hva affirmasjoner faktisk kan hjelpe deg med, så gi dem i det minste en sjanse.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg er trygg og sikker i min verden
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg er trygg og sikker i min verden
Jeg er trygg og sikker i min verden

Jeg velger å tro at alle alltid er til hjelp. Derfor, uansett hvor jeg går i livet, er folk der for å hjelpe meg.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Sliter du med en følelse av usikkerhet og utrygghet?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.