fbpx

Affirmasjon #63

Dette er en kraftfull affirmasjon. Den er til deg som måtte slite med lav selvfølelse og føle at livet ikke er helt som du skulle ønske det var.

I selvutvikling finnes det ingen quick-fix, det har jeg jo nevnt flere ganger før. Allikevel så finnes det noen ting du kan gjøre som gjør hele prosessen både enklere og raskere. Nemlig det å elske deg selv!

Selvkjærlighet er sånn jeg ser det nøkkelen til det meste, om ikke alt. Har du selvkjærlighet i bunn så kan du utrette så uendelig mye mer. Det finnes faktisk ikke grenser for hva du kan oppnå. Det å elske deg selv er hverken egoistisk eller narsissistisk. Det er en nødvendighet. Selvkjærlighet gjør det som før kjentes umulig, mulig.

Så sliter du med lav selvfølelse, dårlig selvtillit og en følelse av at livet skulle vært noe mer, så ta første steget i retning et nytt og bedre liv i dag, med hjelp av denne affirmasjonen. Test den ut og gi den minst ett par ukers sjanse. Du vil ikke angre.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Når jeg lærer å elske meg selv, blir jeg kraftfull
Affirmasjon (How to love yourself cards) Når jeg lærer å elske meg selv, blir jeg kraftfull
Når jeg lærer å elske meg selv, blir jeg kraftfull

Jeg trenger ikke å vente til jeg blir perfekt før jeg elsker meg selv. Å elske meg selv er den raskeste måten å skape et fantastisk liv.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Elsker du deg selv?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.