fbpx

Affirmasjon #62

Ny affirmasjon og denne affirmasjonen går på ditt tanke- og følelsemønster.

Hvordan er ditt tanke- og følelsemønster? Er det bra, eller kunne det vært bedre? Jobber du med saken? Tror du at dine tanker og følelser er med på å skape din virkelighet og at fokuset ditt har mye å si for hvordan livet er? Det tror jeg i alle fall. Jeg tror at med riktig fokus så kan du skape deg det livet du drømmer om. Det er enkelt, men ikke lett, om du skjønner hva jeg mener?

Selvutvikling er enkelt å forstå, men ikke lett å gjennomføre. Allikevel så er selvutvikling for alle. Jeg har selv hatt god effekt av å bruke affirmasjoner i livet mitt og bruker dette daglig. Det er ingen områder av livet de ikke kan brukes. Så gi det et ærlig forsøk, for fungerer det for deg også så er det virkelig verdt det!

Fokus har utrolig mye å si, og tankens kraft er enorm. Bruk den til din fordel, istedenfor som en ulempe. Bruk følelsene dine som et verktøy til å finne ut om du tenker positivt eller negativt. Følelser og tanker henger nemlig sammen. Tenker du positive tanker så har du positive følelser, tenker du negativt så har du negative følelser. Så tren deg på å kjenne etter hva du føler, da har du overtaket.

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg bruker ordene og tankene mine som verktøy for å skape fremtiden min
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg bruker ordene og tankene mine som verktøy for å skape fremtiden min
Jeg bruker ordene og tankene mine som verktøy for å skape fremtiden min

Livet er veldig enkelt. Jeg skaper opplevelsene mine med mine tanke- og følelsemønstre. Det jeg tror om meg selv og om livet, blir sant for meg.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Bruker du tankene og følelsene dine til din fordel?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.