fbpx

Affirmasjon #57

Hei på deg. Tid for ny affirmasjon igjen.

Hvordan ser du på deg selv? Hvilken verdi legger du i deg selv? Tror du på at du er GOD nok akkurat slik som du er, eller tror du på at du må gjøre noe spesielt for å være god nok?

Om du ikke tror at du er god nok så er dette en liten «shout-out» til deg. Du er GOD nok, du er fantastisk og du har det som skal til for å realisere dine drømmer. Du trenger ikke å gjøre noe spesielt for å være god nok. Du trenger bare være deg selv. Du trenger bare å vite innerst i ditt hjerte at merkelappen «GOD NOK» passer for deg også, akkurat som den passer for alle andre. Denne merkelappen ekskluderer ingen.

Så gå ut og vis verden den ekte deg og vit at akkurat det er mer enn godt nok! Du er god nok på alle vis, og verden trenger at du er du, og ikke bare en kopi av noen andre.

Trenger du å høre det enda en gang?

DU ER GOD NOK!

Affirmasjon fra kortstokken How to love yourself cards av Louise Hay.

Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg er god nok
Affirmasjon (How to love yourself cards) Jeg er god nok
Jeg er god nok

Det er ikke nødvendig å slite for å bli bedre. Alt jeg trenger å gjøre er å elske meg selv mer i dag enn i går og behandle meg selv som en som er dypt elsket.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Er du flink til å tenke at du er GOD nok?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.