fbpx

Affirmasjon #55

Så var julaften overstått og jeg håper du har hatt en nydelig julefeiring og nyter de kommende dagene like fullt. Denne ukens affirmasjon går på dette med seksualitet og kroppsbilde.

Hvordan ser du på deg selv, din seksualitet og din egen kropp? Har du god selvfølelse, eller kunne den trenge et løft?

Denne affirmasjonen kan hjelpe deg til å tenke meg positivt om hele deg. Mer positivt om kroppen din og bli mer trygg i din seksualitet.

Se på hele deg med medfølelse og forståelse. Aksepter deg selv nøyaktig slik som du er, for du er den perfekte utgaven av deg selv og mer enn GOD nok akkurat som du er. Tro på deg selv. Elsk deg selv. Gi deg selv en kjærlig klem som er på det nivået av en klem du ville gitt til din beste venn.

Dette er forresten det siste affirmasjonskortet fra denne affirmasjonskortstokken, men jeg har flere, så slutt på affirmasjoner blir det ikke av den grunn.

Affirmasjon fra kortstokken Power Thought av Louise Hay.

Affirmasjon (Power Thought) Jeg er i fred med min seksualitet
Affirmasjon (Power Thought) Jeg er i fred med min seksualitet
Jeg er i fred med min seksualitet

Jeg fryder meg over seksualiteten min og i min egen kropp. Kroppen min er perfekt for meg i dette livet. Jeg omfavner meg med kjærlighet og medfølelse.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Er du flink til å tenke positivt om din egen kropp og seksualitet?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.