fbpx

Affirmasjon #54

Tenk at det bare er rett under én uke til jul da! Nesten ikke til å tro. Her har du en affirmasjon du kan bruke som går på dette med inntekt og penger.

Hvordan ser du på penger? Har du et avslappet forhold til det, eller stresser det deg? Penger er jo viktig for å overleve i denne verden vi lever i, men det er ikke alt. Ved å stresse og fokusere på at du ikke har nok så vil du jo ifølge loven om tiltrekning tiltrekke deg nettopp mer av den mangelfølelsen. I stedet må du prøve å rette fokuset ditt over på det du ønsker skal være realiteten. Tenk tanker som støtter opp om en god inntekt og god økonomi. Ett steg på veien kan være å teste ut denne affirmasjonen her.

Jeg har selv et litt blandet forhold til penger. Jeg har stort sett et veldig avslappet forhold til penger, men jeg synes (helt ærlig) at det kan være vanskelig å sette en pris på det jeg gjør, ta seg betalt og motta penger (eller gaver generelt som ikke går begge veier akkurat der og da) fra andre. Jeg er med andre ord mer komfortabel med å gi enn å motta, men her – som med alt annet i livet – må det jo være en balanse. Dette med å bli mer komfortabel med å motta (og ta seg betalt) er noe jeg jobber med, og jeg blir bedre og bedre.

Så dagens lille budskap til både deg og til meg er å tenke positive tanker knyttet til inntekt. Du fortjener en god inntekt og en overfylt bankkonto, akkurat som alle andre.

Ikke la tankene dine begrense deg!

Affirmasjon fra kortstokken Power Thought av Louise Hay.

Affirmasjon (Power Thought) Jeg er åpen og mottakelig for nye inntektsmuligheter
Affirmasjon (Power Thought) Jeg er åpen og mottakelig for nye inntektsmuligheter
Jeg er åpen og mottakelig for nye inntektsmuligheter

Jeg mottar nå mitt gode fra forventede og uventede kilder. Jeg er et ubegrenset vesen, aksepterer fra en ubegrenset kilde, på en ubegrenset måte. Jeg er velsignet utover mine kjæreste drømmer.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Hvilket forhold har du til penger og inntekt?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.