fbpx

Affirmasjon #53

Tid for ny affirmasjon og denne gang går den på dette med å vite at du fortjener det beste? Hvordan er det med deg? Vet du at du fortjener det aller beste?

Hva er det som gjør at vi har så vanskelig for å tro på at vi fortjener alt godt? Hva er det som gjør det så vanskelig å ta i mot de gode tingene som kommer vår vei? Tenker er kraftfulle så ved å endre tankegangen så kan du også endre hvordan du ser på dette. Du kan velge tanker som støtter opp utsagnet «du fortjener det». Du kan velge tanker som gjør det lettere å ta i mot og åpne deg opp for alt det gode. For universet kan sende oss mye godt, men om vi ikke tar i mot så mottar vi det heller ikke.

Så kjenn i ditt hjerte og sjel at du fortjener alt godt. At du fortjener kun det beste. Åpne deg opp og aksepter universets gaver av godhet.

Affirmasjon fra kortstokken Power Thought av Louise Hay.

Affirmasjon (Power Thought) Jeg fortjener det beste og jeg aksepterer det beste nå
Affirmasjon (Power Thought) Jeg fortjener det beste og jeg aksepterer det beste nå
Jeg fortjener det beste og jeg aksepterer det beste nå

Jeg er mentalt og følelsesmessig skapt for å glede meg over et velstående og kjærlig liv. Det er min fødselsrett å fortjene alt godt. Jeg gjør krav på mitt gode.

Flere affirmasjoner finner du her. Ønsker du å lese mer om bruken av affirmasjoner så kan du lese mer om det i blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner.

Sliter du med lav selvfølelse og tro på at du ikke fortjener det beste? Klar til å endre på dette?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.