fbpx

Affirmasjon #38

Klar for ny affirmasjon igjen? Ukens affirmasjon går på tankens kraft. Det du tenker på tiltrekker du deg. Ved å tenke så forteller du Universet hva du vil ha. Derfor er det absolutt en fordel om du fokuserer på positivitet, takknemlighet, harmoni, lykke og slike følelser. Alt som gjør deg glad, med andre ord. Gi slipp på negative tanker og fokuser på de positive. Gi slipp på mangelmentalitet og rett fokuset mot det du allerede HAR i livet ditt allerede. For jeg vil våge å påstå at du har mye å være takknemlig for allerede, ikke sant?

Affirmasjonskort: Power Thought av Louise Hay.

Affirmasjon (Power Thought) Hver tanke jeg tenker skaper min fremtid
Affirmasjon (Power Thought) Hver tanke jeg tenker skaper min fremtid
Hver tanke jeg tenker skaper min fremtid

Universet støtter enhver tanke jeg velger å tenke og tro fullstendig. Jeg har ubegrensede valg om hva jeg tror. Jeg velger balanse, harmoni og fred, og jeg uttrykker det i livet mitt.

Ikke la tankene dine begrense deg. Gi slipp på alle selvpålagte begrensninger som kun eksisterer i ditt eget hode. Gi slipp og fokuser på positive og glade ting i stedet!

Likt tiltrekker likt. Så fokuser på det du ønsker å bringe inn i livet ditt, og ikke hva du ikke ønsker deg.

Ønsker du flere affirmasjoner kan du ta en titt i kategorien «affirmasjoner».

Sigmatur1-4

Følg meg gjerne på Instagram. Der skjer det litt forskjellig annet enn det det gjør her på bloggen og på facebooksiden min.

Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.