top of page

Åpne opp for egenkjærligheten

Skulle du ønske at du kunne se deg selv i speilet og elske den du så? Skulle du ønske at du kunne gå med hodet hevet og et løftet blikk ute blant folk, der du føler deg trygg i deg selv og kjenner din verdi? I så fall er dette minikurset for deg siden det tar deg gjennom noen av dine første steg mot veien til god selvfølelse og selvtillit og hjelper deg til å bli kjent med deg selv på et enda dypere nivå. Kurset inneholder:

  • 1 stk undervisningsvideo

  • 2 stk arbeidsbøker (PDF-format)

  • Oppskriften min på "Hjerteoljen" som er en blanding av eteriske oljer

  • 1 stk guidet meditasjon for blant annet å åpne opp hjertechakra

Alt du lærer i dette minikurset er kunnskap og "verktøy" som jeg selv har brukt på min egen reise mot bedre selvfølelse og selvtillit - for når jeg startet med personlig og spirituell utvikling så var både selvfølelse og selvtillit nærmest ikke-eksisterende hos meg. Bøkene (litt oppdaterte) og meditasjonen er innhold som medlemmene av min tidligere medlemsportal fikk tilgang til og som jeg fikk supre tilbakemeldinger på.

Når du kjøper kurset så vil jeg gi deg tilgang til en mappe med det overnevnte kursmaterialet som ligger inne i Google Disk. Dette må gjøres manuelt dessverre, men tilgangen skal du få så fort som mulig.

Pris: 777 kr

Har du spørsmål eller ønsker å betale for kurset med vipps så kan du kontakte meg på epost her.

bottom of page