top of page
Bakgrunn i forskjellige farger og med magisk uttrykk

Hei, magiske sjel

Universets talsperson, spirituell leder og prestinne står sammen med sine to skytsengler

Velkommen til Linn & Universets verden. En verden hvor det umulige er MULIG og hvor fantasi – og det du trodde var for godt til å være sant – er VIRKELIG.

Linn Kleppa er Universets talsperson for evolusjon på alle livets områder, spirituell leder, ++ og dette er hennes logoikon

Skulle du ønske at livet var annerledes? At frykt, tvil og manglende egenkjærlighet var erstattet med mot, styrke, tillit og sunn egenkjærlighet? Drømmer du om å leve ekte fra sjelen – leve livet du virkelig drømmer om – istedenfor å la andre skrive livshistorien din? Ønsker du å komme deg ut av boksen som du selv, systemet og/eller samfunnet har plassert deg i? Lyst å skape en magisk relasjon til ditt eget personlige åndeteam?

DA ER DU PÅ RIKTIG STED!

Bakgrunn i forskjellige farger og med magisk uttrykk

Jeg og Universet ønsker å hjelpe deg med alt dette og så mye, mye mer. Vi ønsker at du etter interaksjon med oss skal sitte igjen med en følelse av å bli sett og virkelig forstått. Vår intensjon er at du virkelig skal føle deg uovervinnelig – at DU også faktisk kan gjøre det umulige mulig, bryte FRI fra alkens "bokser" og leve ekte fra sjelen – for det ER du og det KAN du! Vi ønsker at du skal være fylt opp av empowerment, kraft, magi og annen positiv energi.

TIDEN ER INNE FOR Å VÆRE DEN MAGIKEREN DU EGENTLIG ER!

Spirituell leder i mønstrete, lang kjole som hviler høyre hånd på hoften

Et magisk liv...

Gullglitrende sommerfugler
En sirkel av glitrende gull

Jeg & Universet hjelper deg med å gjøre det umulige mulig!

Gull og luksus
Dame med hvit kjole og en magisk kule i hendene, klar for spirituell utvikling, klarsynt reading og inspirasjonsforedrag

Gratis og magiske gaver til deg, fra Linn & Universet

En sirkel av glitrende gull

Det er tid for deg å være MAGIKER i eget liv, som du ble født til å være!

I en reading så bruker jeg mine klarsynte evner til å tune inn på deg, konnekte med Universet og så gir deg budskap / veiledning videre på det som måtte dukke opp. Jeg er ingen tradisjonell tarotleser, men jeg er glad i engletarot og orakelkort og bruker ofte det som støtte og et intuitivt verktøy når jeg reader.

Lyst på en reading?

Sommerfugl i en stil som gir et preg av universets galakse
Sommerfugl i en stil som gir et preg av universets galakse
Sommerfugl i en stil som gir et preg av universets galakse
Sommerfugl i en stil som gir et preg av universets galakse

Et kanalisert medlemskap som inneholder dype aktiveringer for å blant annet hjelpe deg med å bygge en magisk relasjon til ditt eget personlige åndeteam + resten av Universet!

 

Da kan dere nemlig sammen skape deg det magiske livet du drømmer om. Et liv med mer mot, mer styrke, mer tillit, mer kjærlighet og mer magi!

 

Total overgivelse og frigjøring til planen din sjel kom til Jorden med og i tillit til at åndeteamet ditt aldri viker fra din side... Og så mye, mye mer!

Healing, aktivering og frigjøring er tre sterke stikkord for denne magiske reisen du ledes gjennom her av Linn & Universet.

Dypt aktiverende

Sommerfugl i en stil som gir et preg av universets galakse
Sommerfugl i en stil som gir et preg av universets galakse

Det er en viss spenning og magi i det å stå på scenen og holde foredrag for en gruppe magiske sjeler. Jeg holder foredrag om en rekke ulike temaer, men mitt signaturforedrag er det hvor jeg deler av min historie hvor jeg var plassert i "bokser" jeg ikke følte meg hjemme i, hadde null tillit og tro på meg selv, frykten styrte livet mitt og jeg lot andre villig skrive min livshistorie fordi jeg trodde de visste best. Det å gå mot strømmen, bryte fri fra bokser og ta et oppgjør med frykt og lav egenverdi er noen av nøkkelpunktene i signaturforedraget mitt. 

Foredrag

Bakgrunn i forskjellige farger og med magisk uttrykk

Det er mange titler som kunne passet meg og det jeg gjør. Blant dem er klarsynt, spirituell lærer, Universets talsperson (som faktisk er en tittel som står svart på hvitt i mitt Human Design utrolig nok), prestinne, aktiverer, spirituell mentor, spirituell leder, intuitiv empowerment coach, foredragsholder og etcetera.

"Det skulle gå 25 år før jeg virkelig våget å stole på meg selv og gå den veien hjertet og sjelen min ville jeg skulle gå, istedenfor å lytte til “alle” andre og hva de mente var best…"

Om Linn

Gullglitrende sommerfugler
Kraftfull klarsynt prestinne med hendene satt sammen i en namaste-hilsen klar for å hjelpe deg til spirituell utvikling
En klarsynt kvinne og hennes personlige enhjørning

En virkelighet med MAGI og GJØR DET UMULIGE MULIG energi!

En kraftfull spirituell leder og hennes personlige drage

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM PÅ @LINNKLEPPA

bottom of page