fbpx

3 tips til hva du kan gjøre før du står opp for å få en bedre dag

Tid for nytt blogginnlegg og denne gang kommer jeg med tre tips til hva du kan gjøre, før du i det hele tatt går ut av sengen, for å få en bedre dag. En liten morgenrutine som kan løfte energien din til nye høyder. Dette synes jeg selv er en veldig fin morgenrutine å ha, og jeg håper at den kan fylle deg med positiv energi også.

Er du en person som ofte våkner opp i dårlig humør? Sliter du med å komme i gang med dagen? Føler du at energien er lav og at det er vanskelig å være positiv? Da håper jeg denne lille morgenrutinen kan gjøre slik at dette endrer seg. At du også vil kjenne at energien blir mer positiv, og at du får en bedre dag enn det du ville hatt uten denne lille morgenrutinen.

3 tips til hva du kan gjøre før du står opp for å få en bedre dag

3 tips til hva du kan gjøre før du står opp for å få en bedre dag

1. Start dagen med et smil

Om du nå tenker «hva kan det være godt for?» eller «hvordan kan det ha noe å si?» så har du nok aldri prøvd. Det å våkne med et smil om munnen kan løfte enhver dag. Starter du dagen med en positiv innstilling så blir alt mye lettere! Samme hva universet måtte slenge din vei akkurat denne dagen så er du helt garantert bedre rustet til å ta i mot om du stråler av positivitet.

2 Positive affirmasjoner

Dette er det neste du bør gjøre. Det å tenke positive tanker og fremsi positive affirmasjoner er gull verdt. Du velger selv om du vil fremsi affirmasjonene stille inni hodet eller si dem høyt. Tror ikke det er store forskjellen i hvor effektivt det er. Jeg fremsier sjeldent affirmasjoner høyt. Allikevel kan det være verdt å nevne at effekten av affirmasjoner nok vil være størst om du står foran et speil og fremsier dem høyt. Men nå var det jo det å fremsi affirmasjoner før du står opp som var punkt nummer to, så gjør som du føler for. Det viktigste er å tenke positive tanker! Det å starte dagen positivt og ikke negativt, med andre ord.

Les mer: Bruken av affirmasjoner

3. Takknemlighet

Det å fokusere på takknemlighet er en veldig fin og viktig ting synes jeg. Jeg har jo nevnt før her på bloggen at jeg har en fast rutine jeg gjør hver eneste kveld før jeg legger meg. Nemlig det å skrive takknemlighetsdagbok. Denne øvelsen elsker jeg og den har jeg hatt som rutine hver eneste kveld i flere år nå. Helt siden jeg hørte om øvelsen og prøvde den ut faktisk. Så ta gjerne å adopter denne rutinen du også om dette er noe du føler deg guidet til å gjøre. Jeg anbefaler deg i alle fall å gi det et forsøk eller to.

Med dette punktet her så mener jeg bare at du kan utvide punkt nummer to som gikk på det å tenke positive tanker til og også tenke på ting som du er takknemlig for. Det trenger ikke å være mer avansert enn det. Ta det i hodet. Du trenger så absolutt ikke å stresse med å dra frem penn og notatbok.

Som loven om tiltrekning sier så tiltrekker likt likt, og hvem vil vel ikke tiltrekke seg flere ting å være takknemlig for i livet? Nøkkelen er å fokusere på det du ønsker å tiltrekke deg!

Les mer: Viktigheten av takknemlighet

Så her har du da en enkel morgenrutine som du kan gjøre før du i det hele tatt går ut av sengen. Prøv den gjerne ut og se om den kan gi deg også en positiv energiboost.

Smil til livet og livet smiler til deg!

Hva synes du om denne morgenrutinen? Kommer du til å teste den ut?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.