fbpx

3 fine og store ting som har skjedd denne høsten

Jeg tenkte at jeg skulle dele tre fine og store ting som har skjedd for meg denne høsten. Høsten 2019 har nemlig bydd på mange fantastiske ting, og her deler jeg tre av dem.

Det har vært en helt fantastisk høst!

1. Alternativmesse både i Stavanger og Lillestrøm

Bilde av meg på Body Mind Spirit høsten 2019

Det å dra på disse to alternativmessene var skummelt, men spennende. Jeg gruet meg litt, men gledet meg mest. Jeg hadde kun planlagt å dra på messen i Stavanger, men når jeg var der så fikk jeg beskjed om at jeg burde komme meg på Body Mind Spirit Festivalen i Lillestrøm også. Så da var det bare å hive seg rundt og booke stand der også.

Jeg har ikke angret på at jeg dro på disse messene. Jeg fikk på denne måten synliggjort meg litt og det er jo definitivt et pluss. Jeg er jo ganske ny i gamet, så det må til.

Jeg fikk også pratet med utrolig mange fine menneske, og hilse på én av følgerne mine på Instagram. Det var stas. Jeg fikk jo også veiledet noen med bruk av tarotkort. Veldig kjekt, og spesielt når du ser at det har verdi for kunden.

I Lillestrøm var det også et ungt og koselig par som kom bort til meg med et kakestykke etter at de hadde fått en gratis ett-kort-reading av meg. Dette fordi de satte så stor pris på budskapet, og at dette var noe de virkelig trengte å høre sa de. Hvor koselig og fantastisk er ikke det da? Utrolig rørendes!

Les mer om opplevelsen min på messen i Stavanger her.

2. Live med Gry Sinding

Bilde av Linn Kleppa og Gry Sinding på Live med Gry høsten 2019
Bilde av Linn Kleppa og Anne Kari Wasenius på Live med Gry høsten 2019

Jeg har virkelig vært i flyten dette året. Gry Sinding hadde nemlig en konkurranse på Instagramkontoen hennes der hun trakk ut én som vant en billett til liveseminaret hennes om gründerskap. Jeg fant ut at jeg skulle prøve meg og hadde veldig lyst til å vinne denne premien, og gjett hva? Jeg vant! Woohoo.

Det var et to-dagers seminar om business som ble holdt i Oslo den 23 og 24 november. Utrolig lærerikt! Jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være med, for alt jeg har lært og for alle de fine menneskene jeg møtte og pratet med. Veldig koselig å få treffe flere som jeg «kjenner» via Instagram blant annet.

En helt fantastisk helg og det var mye ny kunnskap som skulle prosesseres etter denne fantastiske helgen med selveste Gry Sinding.

3. Toppkarakter i Psykologi

Bilde av meg etter psykologieksamen høsten 2019

I januar i år satte jeg meg jo på skolebenken igjen. Denne gang som privatist, og i høst er det fagene norsk og psykologi jeg har hatt. Norsk er et så stort fag at det går over ett helt år og derfor er det ingen eksamener i dette faget dette semesteret, men det var det i psykologi.

Psykologi liker jeg veldig godt og det er noe jeg alltid har vært interessert i. Det var nettopp derfor jeg valgte dette som valgfag. Som privatist så må du jo ha eksamen i alle fag, og det er denne karakteren som blir standpunktkarakter, og eksamensformen på Psykologi 1 – som jeg tok – er muntlig.

Jeg har jobbet bra med faget i hele høst, og det har virkelig hjulpet på at vi har vært en fin liten gjeng som har jobbet med faget sammen denne høsten. Spesielt siden det er et muntlig fag. Jeg hadde også satt meg høyt mål når det gjelder dette faget, spesielt fordi jeg interesserer meg veldig for nettopp dette faget. Men også fordi det handler litt om det jeg faktisk gjør når det gjelder veiledningsbusinessen.

Eksamen hadde jeg fredag 29 november og det med strålende tilbakemelding fra eksaminator og sensor, og toppkarakter. Jeg er i ekstase, og den karakteren betyr mer enn alle de andre for meg, siden det er psykologi. Så all innsatsen og arbeidet jeg har lagt ned i faget denne høsten er virkelig verdt det. Positive tanker og innsats gjør virkelig susen!

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for å få daglige oppdateringer, blant annet «dagens kort/budskap» i story.

Har du noe fint som har skjedd denne høsten og som du ønsker å dele?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.