fbpx

2-dagers Mediumkurs

Mediumkurs

I helgen var jeg faktisk på mediumkurs både på lørdag og søndag. Det var med andre ord et 2-dagers kurs. Det var Simone Key som holdt kurset og for de som ikke kjenner til henne så kan jeg si at hun er fra England. Hun er også veldig dyktig i det hun gjør! Hun er blant annet lærer på det spiritualistiske colleget Arthur Findlay College som ligger i Stansted, England.

Kurset startet klokken ti både lørdag og søndag, men siden jeg bor i nærheten av kursplassen så jeg slapp heldigvis lang reisetid og trang derfor ikke å stå opp så veldig tidlig. På lørdag sluttet kurset klokken seks og på søndag sluttet det klokken fem. Selv om det var lange dager gikk det greit. Tiden gikk fort. Allikevel så blir vi (i alle fall jeg) jo sliten av å arbeide med energier på denne måten så det var herlig å komme hjem igjen også og kunne slenge seg i sofaen og bare slappe av resten av kvelden.

Øvelser vi var igjennom

Det var et spennende og lærerikt kurs der vi deltakere fikk prøvd oss på flere forskjellige ting innenfor mediumskap. Blant annet:

  • Psykometri
  • Én til én sittinger/readinger
  • Jobbe med åndeverdenen
  • Bringe frem en avdød
  • Jobbe Psychic
  • Plattformarbeid

Psykometri: Det vil si å lese gjenstander. Vi jobbet altså med å hente informasjon fra personlige gjenstander som for eksempel nøkler, ringer, smykker og så videre.

Én til én sittinger/readinger: Her jobbet vi (som du sikkert skjønner) to og to der vi enten jobbet på et psychic nivå eller jobbet ut i fra kontakten med åndeverdenen. Vi hadde også en øvelse der vi jobbet tre og tre og da var den tredje personen sin oppgave å sende energi til «mediumet». Altså hjelpe deltakeren som var «medium» til å holde energien oppe. Hvem som var hvem skiftet vi selvfølgelig på sånn at alle fikk prøvd seg på alt.

Jobbe med åndeverdenen: Går jo ut på å «koble seg på» og få kontakt med åndeverdenen og vårt åndeteam og arbeide ut i fra dette.

Bringe frem en avdød: Her jobbet vi (selvfølgelig) ut i fra kontakten vår med åndeverdenen der målet var å bringe frem en avdød til den deltakeren som vi jobbet sammen med. Vi skulle da kommunisere med den avdøde og komme opp med beviser (og beskrive denne personen/ånden) som deltakeren (personen vi jobbet sammen med) kunne forstå og kjenne igjen.

Jobbe Psychic: Under disse øvelsene jobber vi på et fysisk nivå og informasjonen vi får opp blir derfor ikke formidlet fra åndeverdenen. Energien leses direkte av den deltakeren vi jobbet sammen med.

Plattformarbeid: Dette er når et medium formidler beskjeder fra åndeverdenen til en større gruppe/forsamling. Det var kun to av oss som prøvde oss på dette fordi det var valgfritt. Jeg ble pushet til å gjøre dette av noen av de andre deltakerne og det var egentlig ikke planen. Synes det er forferdelig skummelt å stå foran alle sammen for så å prøve å bringe frem en avdød. Allikevel er jeg glad for at jeg ble pushet til å gjøre dette. Selv om det var ut av komfortsonen så er det jo slik vi lærer.

Lærerik helg og nye bekjentskaper

Det har vært en fin helg sammen med en gjeng utrolig fine mennesker! Veldig kjekt og både prate med og å være sammen med mennesker som deler den store interessen for det spirituelle. I tillegg må jeg skryte av Simone Key for den utrolig bra jobben hun gjør og hvordan hun lærer fra seg ting på. Hun forklarte ting på en veldig god måte synes jeg.

En fantastisk fin og lærerik helg alt i alt og et flott mediumkurs. Veldig glad for at jeg meldte meg på, og jeg gleder meg til veien videre!

Er du interessert i det spirituelle? Har du vært på mediumkurs tidligere?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.